Om os
Transport af Skure og Pavilloner. Kranopgaver og Maskintransport - Særtransport

Om os

'Hos os handler det altid om, hvordan vi kan løse din transport, på den bedste måde, samtidig med, at vi tilpasser den til dit behov. Vores mission er at give vores kunder en smidig transportvej; derfor er vi også på 24/7, for at kunne levere varen til jer. Vi elsker det vi laver og hver transport er en spændende udfording for os'.

Jesper Thygesen, Direktør og vognmand

Vi overholder gældende Persondata politik for Jesper Thygesen A/S

Transport af tog - Særtransport. Kranopgave og transport på Blokvogn.

Jesper Thygesen A/S er en mindre vognmandsvirksomhed med udgangspunkt i Tølløse. Virksomheden startede sammen med Jesper Thygesen i 1988, hvor Jesper blev uddannet som landbrugsmekaniker og startede op som selvstændig entreprenør. Jesper har igennem årerne tilegnet sig en bred erfaring inden for landbrug og entreprenørbranchen, hvilken  er en meget brugbar erfaring i forbindelse med den form for virksomhed, som Jesper driver i dag, hvor en stor del af transporterne relaterer til Jespers tidligere erhverv.  Jesper omlagde sin entreprenørvirksomhed i 2000 til en vognmandsvirkomhed, og har igennem sine erfaringer tilegnet sig stor specialviden inden for  blokvogne og specialtransport af entreprenørmaskiner, recyclingmaskiner, skovmaskiner, landbrugsmaskiner, deponeringsmaskiner og nedrivningsmaskiner.


Jesper Thygesen  har den grundlæggende holdning: ”Du skal gøre det du er bedst til” og Jesper er som selvkørende vognmand, selv aktiv i de daglige transporter og ser hver dag frem til at servicere kunderne.

Vores vision

At være de bedste - men ikke de største inden for særtransportbranchen.


Vores mission

At sikre kunderne en smidig transportvej.