Job

Chauffør/afløser til blokvogn, hurtigløber eller tipsættevogn


Er du en erfaren lastbilchauffør, som brænder for en alsidig og varierende arbejdsdag? Så er du måske vores nye chauffør eller afløser til maskintransport.


Jesper Thygesen A/S søger en erfaren og stabil chauffør til at køre maskintransport. Du kommer til at køre primært for entreprenør-, skovbrugs- og nedrivningsbranchen, men du kan også få andre spændende transportopgaver.

Jobbeskrivelse

Som chauffør hos Jesper Thygesen A/S, skal du køre med blokvogn, hurtigløber eller tipsættevogn. Det er derfor et krav, at du har lastbilkørekort CE, digitalt førerkort, EU kvalifikation og ADR. 


Du skal både læsse og transportere maskinerne og andet materiel for kunderne, så det er vigtigt, at du har erfaring med entreprenør-, landbrug  og skovmaskiner. Du skal være serviceminded og vi lægger stor vægt på, at alle ansatte kender hver enkelt kundes materiel.


Dit udgangspunkt vil være 4340 Tølløse, men du kommer til at transportere til hele landet. Det er en fordel, at du kan overskue et kort i forhold til dine ruter og at du kan køre efter en transporttilladelse.


Det forventes også, at du er mødestabil og kan holde til skiftende arbejdstider. Der er både kørsel i dagtimerne og om natten, alt efter hvad kunderne ønsker og hvordan det passer i forhold til trafik og spærretider.


Herudover skal du også være tryg ved digitale medier og kunne bruge tablet/smartphone. 


Chauffør hos Jesper Thygesen A/S

Som chauffør hos Jesper Thygesen A/S, bliver du en del af et mindre team, som arbejder tæt sammen og hjælper hinanden på kryds og tværs. Du møder altid nye udfordringer, lige så vel, som der er opgaver, som med tiden bliver standardiserede for dig.

Ved at køre maskintransport, er du sidste led i kundens værdikæde, så din leverance er altafgørende for, at kunden kan komme videre. Hertil får du også lov til at arbejde meget selvstændigt, men du skal også løse transportopgaver i fællesskab med de andre chauffører.Ansøgning

Hvis du kan se dig selv, som chauffør hos os, så send os en ansøgning samt CV på jesper@maskintransport-jt.dk. 


Vi ser frem til at høre fra dig.Jesper Thygesen A/S

Stengårdsvej 31, 4340 Tølløse


CVR. 36542780Kontorassistent/ordrerbehandler      


Vi  søger en ekstra kollega 37 timer ugentligt.

 

Du vil komme til at oprette ordrer, have telefonkontakt til vores kunder og vores chauffører, søge tilladelser hos

vejdirektoratet,samt forfaldende arbejdsopgaver på et travlt kontor.


Arbejdsopgaverne omfatter bl.a.:


                           Håndtering af ordrer i vores eget ordresystem, samt i e-conomic

                           Telefonpasning og kundeservice

                           Administration af lastbiler

                           Forefaldende kontorarbejde og ad hoc-opgaver

 

Vi arbejder i vores eget ordrer-system, samt Visma e-conomic og Offices produkter.


Du kommer til at arbejde i et aktivt firma, med gode kolleger på en arbejdsplads med en uformel omgangstone.Ansøgning senest 1.april 2023. Gerne før. Jobsamtaler vil blive afholdt løbende.


Ansøgning og CV sendes til jesper@maskintransport-jt.dk