Job

Chauffør og/eller afløser til hurtigløber


Er du en erfaren lastbilchauffør, som brænder for en alsidig og varierende arbejdsdag? Så er du måske vores nye chauffør til maskintransport.


Jesper Thygesen A/S søger en erfaren og stabil chauffør til at køre maskintransport. Du kommer til at køre primært for recycling-, entreprenør-, skovbrugs- og nedrivningsbranchen, men du kan også få andre spændende transportopgaver.

Jobbeskrivelse

Som chauffør hos Jesper Thygesen A/S, skal du køre med hurtigløber. Det er derfor et krav, at du har lastbilkørekort CE, digitalt førerkort, EU kvalifikation og ADR. Derudover kommer du også til at køre med tipsættevogn, følgebil og hertil hører også forfaldent arbejde på virksomhedens plads.


Du skal både læsse og transportere maskinerne og andet materiel for kunderne, så det er vigtigt, at du har erfaring med entreprenør-, landbrug  og skovmaskiner. Du skal være serviceminded og vi lægger stor vægt på, at alle ansatte kender hver enkelt kundes materiel.


Dit udgangspunkt vil være 4340 Tølløse, men du kommer til at transportere til hele landet. Det er en fordel, at du kan overskue et kort i forhold til dine ruter og at du kan køre efter en transporttilladelse.


Det forventes også, at du er mødestabil og kan holde til skiftende arbejdstider. Der er både kørsel i dagtimerne og om natten, alt efter hvad kunderne ønsker og hvordan det passer i forhold til trafik og spærretider.


Herudover skal du også være tryg ved digitale medier og kunne bruge tablet/smartphone. Vi bruger en web-app til at registrere kørsler og alle relevante dokumenter bliver lagt i en fælles sky eller sendt på e-mail.


Chauffør hos Jesper Thygesen A/S

Som chauffør hos Jesper Thygesen A/S, bliver du en del af et mindre team, som arbejder tæt sammen og hjælper hinanden på kryds og tværs. Du møder altid nye udfordringer, lige så vel, som der er opgaver, som med tiden bliver standardiserede for dig. Ved at køre maskintransport, er du sidste led i kundens værdikæde, så din leverance er altafgørende for, at kunden kan komme videre. Hertil får du også lov til at arbejde meget selvstændigt, men du skal også løse transportopgaver i fællesskab med de andre chauffører.Ansøgning

Hvis du kan se dig selv, som chauffør hos os, så send os en ansøgning samt CV på jesper@maskintransport-jt.dk. 


Vi ser frem til at høre fra dig.Jesper Thygesen A/S

Stengårdsvej 31, 4340 Tølløse


CVR. 36542780

All Rights Reserved © 2016

Kontakt os

    Stengårdsvej 31,

    4340 Tølløse

    CVR 36542780

  Tel: 22501313

Virksomheden har arbejdstilsynets grønne smiley